Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00
výletní restaurace "U Křivé vrtule"
TÝDENNÍ MENU
8. 4. – 19. 4. 2024
Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)
Seznam hlavních potravinových alergenů
Pondělí: | Polévka – Selská (1,3,7) |
1) Špagety Carbonára (1,3,7) | |
2) Vepřový flamendr s bramboráčky nebo rýží (1,3,7) | |
Úterý: | Polévka – Vývar z jarní zeleniny (9) |
1) Salát z čerstvé zeleniny s kuřecím masem (1,7) | |
2) Segedinský guláš, houskový knedlík (1,3,7) | |
Středa: | Polévka – Chalupářská (1,7) |
1) Lasagne s masem a sýrem (1,3,7) | |
2) Vepřový steak s rozmarýnovou omáčkou, hranolky (1,7) | |
Čtvrtek: | Polévka – Italská s těstovinou (1,3,7) |
1) Bavorské vdolky s povidlím (1,3,7) | |
2) Pečené kuře na paprice s těstovinou (1,3.7) | |
Pátek: | Polévka – Česnečka (1,3,7) |
1) Penne na smetaně s houbami (1,3,7) | |
2) Smažený kuřecí řízek plněný šunkou sýrem, brambor (1,3,7) | |
15. 4. Pondělí: | Polévka – Frankfurtská (1,7) |
1) Smažená treska, vařené brambory (1,3,7) | |
2) Tortilla s kuřecími kousky a zeleninou, hranolky (1,3,7) | |
Úterý: | Polévka – Vývar s nudlemi (1,7) |
1) Vepřové rizoto sypané sýrem (1,3,7) | |
2) Špíz z vepřového a kuřecího masa peč.brambory (1,3,7) | |
Středa: | Polévka – Čočková (1,7) |
1) Špagety s masem a sýrem (1,3,7) | |
2) Vepřový kotlet, sázené vejce, hranolky (1,3,7) | |
Čtvrtek: | Polévka – Pórková (1,7) |
1) Obědový salát s kuřecím masem (3,7) | |
2) Výpečky, zelí, houskový knedlík (1,3,7) | |
Pátek: | Polévka – Česnečka(1,5,7) |
1) Játrová omáčka s rýží (1,3,7) | |
2) Smažený karbenátek, bramborová kaše, okurek (1,3,7) | |
|