Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

8. 4. – 19. 4. 2024

Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

Seznam hlavních potravinových alergenů

 

Pondělí: Polévka – Selská (1,3,7)
  1) Špagety Carbonára (1,3,7) 
  2) Vepřový flamendr s bramboráčky nebo rýží (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Vývar z jarní zeleniny (9)
  1) Salát z čerstvé zeleniny s kuřecím masem (1,7)
  2) Segedinský guláš, houskový knedlík (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Chalupářská (1,7)
  1) Lasagne s masem a sýrem (1,3,7)
  2) Vepřový steak s rozmarýnovou omáčkou, hranolky (1,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Italská s těstovinou (1,3,7)
  1) Bavorské vdolky s povidlím (1,3,7)
  2) Pečené kuře na paprice s těstovinou (1,3.7)
   
Pátek: Polévka – Česnečka (1,3,7)
  1) Penne na smetaně s houbami (1,3,7)
  2) Smažený kuřecí řízek plněný šunkou sýrem, brambor (1,3,7)
   
15. 4.  Pondělí: Polévka – Frankfurtská (1,7)
  1) Smažená treska, vařené brambory (1,3,7)
  2) Tortilla s kuřecími kousky a zeleninou, hranolky (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Vývar s nudlemi (1,7)
  1) Vepřové rizoto sypané sýrem (1,3,7)
  2) Špíz z vepřového a kuřecího masa peč.brambory (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Čočková (1,7)
  1) Špagety s masem a sýrem (1,3,7)
  2) Vepřový kotlet, sázené vejce, hranolky (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Pórková (1,7)
  1) Obědový salát s kuřecím masem (3,7)
  2) Výpečky, zelí, houskový knedlík (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Česnečka(1,5,7)
  1) Játrová omáčka s rýží (1,3,7)
  2) Smažený karbenátek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
   


Cena menu včetně malého pití: 140,- Kč
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)